fbpx

Velkommen til vores blog om it

Det her er ikke en almindelig it-blog. Den bliver nemlig ikke så teknisk som andre it blogs og derfor henvender den sig ikke til hardcore “it-nørder”. Denne blog henvender sig primært til virksomhedsejere af både SMV’er (små & mellemstore virksomheder) og større virksomheder i Danmark. Følg med i blogindlæggene. Måske kan du blive lidt klogere på it.

FOKUS PÅ – LENOVO

Brugt-it blev hacket

22. august 2018

Det fjerde blogindlæg af sin slags i serien om topproducenterne er om Lenovo. Lær producenten bag én af verdens mest populære computere til erhvervsfolk bedre at kende ved at læse indlægget. Lenovo designer, udvikler, producerer og sælger mange forskellige typer af teknologisk udstyr: Computere, Work Stations, servere, IT management software og Storage udstyr er blot nogle få af deres produkter. Læs mere

FOKUS PÅ – HITACHI VANTARA

Brugt-it blev hacket

25. juli 2018

Dette blogindlæg er det tredje af sin slags i vores serie om topproducenterne.Læs indlægget, og lær Hitachi Vantara lidt bedre at kende. Det kan være, at du også bliver klogere på Hitachi Vantara. Hitachi Vantara er en japansk multinational producent af mid-range og high-end data storage udstyr, som er kendt for deres rigtig høje kvalitet. Læs mere

FOKUS PÅ – HP

Brugt-it blev hacket

16. juli 2018

Dette blogindlæg er det andet af sin slags i vores serie om topproducenterne. Læs indlægget, og lær HP bedre at kende. Det kan måske være, at du også lærer noget nyt om HP. Hewlett-Packard Company splittede i 2015 deres firma op i to – HP Inc. og Hewlett Packard Enterprise (ofte bare kaldet HPE). Læs mere

FOKUS PÅ – IBM

Brugt-it blev hacket

08. juni 2018

Dette blogindlæg er det første af sin slags i vores serie om topproducenterne. Læs indlægget, og lær IBM lidt bedre at kende. IBM (International Business Machines Corporation) er en multinational teknologi og konsulentvirksomhed. Læs mere

Er du klar til persondataforordningen træder i kræft d. 25. maj 2018?

Brugt-it blev hacket

25. april 2018

Snart skriver kalenderen den 25. maj 2018. Og som de fleste nok ved, så er det der EU’s nye persondataforordning træder i kraft. Og hvad er det nu lige, det helt konkret betyder? Det er en dato, som mange virksomheder frygter lidt. Læs mere.

Åh åh… Vi blev hacket!!!

Brugt-it blev hacket

1. marts 2018

I sidste uge, torsdag den 22. februar skete det, som vi alle frygter; vi blev hacket. Klokken var 11 om formiddagen, og alt var helt normalt. Men lige pludselig lukkede vores system ned, og vi blev alle smidt af fjernskrivebord. Læs mere.

6 korte fakta om elektronikaffald

Elektronikaffald

15. februar 2018

Elektronikaffald, E-waste, IT-bras – kært barn har mange navne, men det er i sidste ende det samme. Læs blogindlægget og find ud af, hvad elektronikaffald indebærer. Læs mere.

Hvorfor er sikker datasletning egentlig så vigtig?

Sikker datasletning

1. februar 2018

Dette blogindlæg handler om sikker datasletning. Læs blogindlægget, og få svar på, hvorfor det er en god ide at sikre grundig datasletning, når IT-udstyr skal udfases. Læs mere.

5 gode råd til hvordan din virksomhed bedst ruster sig mod hackerangreb

5 råd til bedre it-sikkerhed

15. januar 2018

Har du styr på it-sikkerheden? Læs blogindlægget og få en række tips til, hvordan din virksomhed bedst ruster sig mod hackerangreb. Læs mere.

CVR NUMMER
32783643

ADRESSE
brugt-it
Lyngvej 5
9000 Aalborg