Dette blogindlæg er det andet af sin slags i vores serie om topproducenterne. Blogindlægget er om HP (Hewlett Packard Company). Læs indlægget, og lær HP bedre at kende. Det kan måske være, at du også lærer noget nyt om HP.

Hewlett-Packard Company splittede i 2015 deres firma op i to – HP Inc. og Hewlett Packard Enterprise (ofte bare kaldet HPE). HP’s forretningsgrundlag udgøres af personlige computere samt printere, mens HPE har et mere erhvervsorienteret forretningsgrundlag, der igen er delt i to divisioner: Enterprise Group, som arbejder med servere, netværksudstyr, storage, rådgivning og support, og Financial Services.

Selvom der er sket en opdeling, bliver både produkter fra HP og HPE ofte blot benævnt som “HP” produkter. Det kan være en smule forvirrende for nogle. Særligt for personer, der ikke arbejder med HP og HPE produkter til hverdag eller kun har lidt kendskab til produkterne.

HP er en amerikansk multinational IT-virksomhed med hovedkvarter i Palo Alto, Californien. De blev grundlagt i 1939, hvilket gør dem til én af verdens ældste teknologi virksomheder i verden.

Keep reinventing

Hp’s Vision er klar, hvilket afspejles i deres payoff, keep reinventing: at lave teknologi der gør livet bedre for enhver. Enhver person. Enhver organisation. Ethvert fællesskab i hele verden.
En af HP’s værdier er innovation, og de er da også en meget innovativ virksomhed, da de aldrig stopper med at opfinde og genopfinde smarte teknologiske løsninger.

HP er kendt for at lave IT-udstyr af højeste kvalitet. Derfor kan man også regne med at HP servere og andet HP hardware holder i mange år. IT-branchen er dog også kendt for hurtigt at opdateres, så mange virksomheder vælger at opgradere deres HP udstyr, inden det er udtjent.

Hvis I har noget HP IT-udstyr, der ikke længere lever op til jeres interne IT-krav, kan I sælge det videre til os. Kontakt os for at få en vurdering af udstyrets værdi.

Læs også vores blogindlæg om producenten IBM.

OBS. Vi handler ikke med private

KONTAKT INFO
Tlf: 7171 4040
info@brugt-it.dk

Info om cookies

CVR NUMMER
32783643

ADRESSE
brugt-it
Jellingvej 26
9230 Svenstrup J