kontakt brugt-it

Brugt hardware

Har du noget brugt hardware, der står og fylder på kontoret eller optager lagerplads, fordi det er blevet udskiftet med nyere hardware? De fleste virksomheders IT-setup skal ofte opdateres med nyt hardware for at kunne følge med større krav til bl.a. IT-sikkerhed.

Flere og flere virksomheder vælger i dag at få alt deres data hostet hos et datacenter, som har det nyeste og bedste hardware. Det betyder derfor, at de står tilbage med nogle servere, controllere og harddiske, som er overflødige. I stedet for at det bare står og samler støv og mister værdi over tid, eller bliver sendt til skrot, kan det sælges.
Det gamle og brugte hardware kan nemlig stadig have værdi, hvis det stadig fungerer. Andre virksomheder i både Danmark og udland kan nemlig bruge reservedele eller hele systemer.

Hvis hele systemet ikke fungerer, kan der stadig være noget af det brugte hardware, der kan genbruges. Eksempelvis kan strømforsyninger, chassis, rails etc genbruges til andre systemer. Har du derfor noget udstyr, der ikke fungerer som komplet system, er du stadig meget velkommen til at kontakte os for en pris på udstyret.

Når vi opkøber brugt hardware, har vi selvfølgelig datasikkerhed i fokus hele vejen, og vi sørger for 100% sikker dataletning.

Kontakt os her eller ring på tlf. 7171 4040 for en snak om din virksomheds brugte hardware, og få en god pris på det.

 

Vi køber brugt it udstyr af alle de største mærker

IBM
Cisco
Hitachi
INTEL
HP
Dell
netapp
Apple
Lenovo
EMC
Sun Microsystems
HPE

OBS. Vi handler ikke med private

KONTAKT INFO
Tlf: 7171 4040
info@brugt-it.dk

Info om cookies

CVR NUMMER
32783643

ADRESSE
brugt-it
Jellingvej 26
9230 Svenstrup J