Bæredygtig IT

Har I gammelt IT-udstyr, der ikke længere dækker jeres behov eller lever op til jeres krav? Selvom det ikke lever op til jeres interne krav, betyder det ikke nødvendigvis, at det bare skal kasseres til skrot. Det kan nemlig ofte genbruges. Alt for meget IT-udstyr bliver kasseret og skrottet, selvom andre kan gøre brug af det.

Skrotning af elektronik er en kæmpe belastning for miljøet, da det indeholder rigtig mange metaller og stoffer, som ikke er nedbrydelige for miljøet. IT-branchen er en af de brancher, der har den største negative effekt på miljøet. Ved at forlænge IT-udstyrs levetid, mindskes forureningen betydeligt – til stor gavn for vores omgivelser.
I kan være med til at gøre IT-branchens aftryk på miljøet mindre ved at genanvende jeres udfaset IT-udstyr.

Ved at sælge jeres brugte IT-udstyr, i stedet for blot at kassere det, er det ikke kun miljøet, der mærker en forskel. I tjener penge på det, så også jeres bundlinje mærker en forskel.

Ifølge Miljøstyrelsen går der årligt 400 mio. kroner tabt, fordi op mod halvdelen af elektronikaffald skrottes forkert og derfor ender uden om systemet – eksempelvis på gigantiske lossepladser i Kina og Afrika – uden at blive genanvendt.
Alt for mange skrotter udstyr, der stadig har flere års levetid tilbage, men som måske bare skal have enkeltdele udskiftet.

I vores bæredygtigedsprofil kan du læse om, hvordan vi undgår at sende IT-udstyr forkert til skrot, men i stedet bruger en professionel samarbejdspartner til det udstyr, der ikke kan længere kan genbruges.

Brugt-it er bæredygtig IT

Vi køber brugt it udstyr af alle de største mærker

IBM
Cisco
Hitachi
INTEL
HP
Dell
netapp
Apple
Lenovo
EMC
Sun Microsystems
HPE

OBS. Vi handler ikke med private

KONTAKT INFO
Tlf: 7171 4040
info@brugt-it.dk

Info om cookies

CVR NUMMER
32783643

ADRESSE
brugt-it
Jellingvej 26
9230 Svenstrup J