Dette er det sjette blogindlæg af sin slags i serien om topproducenterne, og omhandler NetApp. Læs indlægget, og lær Fortune 500 virksomheden NetApp lidt bedre at kende.

 

it-sikkerhed

 

NetApp Inc. er et amerikansk multinationalt teknologiselskab med hovedsæde i Sunnyvale, Californien, USA. De blev grundlagt i 1992 af de 3 medstiftere, David Hitz, James Lau og Michael Malcolm, og i dag er de mere end 12.000 ansatte på verdensplan.

NetApp tilbyder “hybrid cloud data” services i form af software, systemer og tjenester til at administrere og gemme data. De sælger også lager- og datahåndteringsudstyr.

 

Network Appliance → NetApp

I 2008 ændrede de deres navn fra Network Appliance til deres nuværende navn. De ændrede det for at stabilisere deres mærke og navn, da der var mange forskellige kaldenavne for deres navn. kaldenavne som NetApp, NetApps og Network Applications.
Ved at ændre navnet, kunne de derfor tage magten tilbage over, hvad de ville kaldes.

I 2014 var NetApp rangeret som nummer 2 i ‘network storage’ industriens liste over de 5 største. EMC var nummer 1, men NetApp var rangeret bedre end producenter som HP, IBM og Hitachi Vantara.

Har du noget brugt NetApp udstyr, du gerne vil sælge? Vi køber blandt andet NetApp harddiske, NetApp switche, NetApp Controllere og meget andet brugt it-udstyr fra NetApp.

Du er velkommen til at kontakte os for en god pris.

Læs også nogle af vores øvrige blogindlæg i serien om topproducenterne: Fokus på DellFokus på Lenovo, Fokus på HP og Fokus på IBM.

OBS. Vi handler ikke med private

KONTAKT INFO
Tlf: 7171 4040
info@brugt-it.dk

Info om cookies

CVR NUMMER
32783643

ADRESSE
brugt-it
Jellingvej 26
9230 Svenstrup J