Dette er det femte blogindlæg af sin slags i serien om topproducenterne, og er om Dell. Læs indlægget, og lær producenten bag én af verdens største virksomheder inden for teknologi at kende lidt bedre at kende. 

 

it-sikkerhed

Dell er en multinational virksomhed inden for computerteknologi, der blev grundlagt i 1984 i Texas, USA.
I 2016 fusionerede Dell Inc. med EMC Corporation (nu Dell EMC), og grundlagde et nyt firma: Dell Technologies. Dell EMC og Dell Inc. blev datterselskaber af Dell Technologies.

Dell Technologies er en af verdens største teknologivirksomheder med 138.000 medarbejdere. De fremstiller, sælger, yder support til og reparerer computere, servere, netværksudstyr, printere og mange andre teknologiprodukter.

Dell er opkaldt efter grundlæggeren, Michael Dell.

 

Kæmpe markedsandel

I første kvartal af 2017 var Dell den tredje største pc-leverandør i verden med en markedsandel på 15,9%. I første kvartal af 2016 var de den største producent af computerskærme i verden med en markedsandel på 16,8%. Der er mange tech-virksomheder derude, så disse tal er ganske imponerende.
Genbrug
Siden 2007 har de genbrugt mere end 600 millioner kg. af brugt elektronik. Dette gør dem til den største genbrugsvirksomhed af elektronikaffald i verden. De er også de første i it-branchen til at bruge genbrugspapir til fremstilling af nye computere og skærme.

Hos brugt-it går vi også meget op i genbrug af it-udstyr, og Dell er et af de mærker vi opkøber. Ofte er det brugte Dell servere og brugte Dell hard diske, vi køber fra danske virksomheder.

Har du noget brugt Dell computer udstyr, du gerne vil af med, er du velkommen til at kontakte os for at få en god pris.

Læs også vores blogindlæg om Lenovo.

OBS. Vi handler ikke med private

KONTAKT INFO
Tlf: 7171 4040
info@brugt-it.dk

Info om cookies

CVR NUMMER
32783643

ADRESSE
brugt-it
Jellingvej 26
9230 Svenstrup J