Mange virksomheder har siden marts haft lav eller meget lav likviditet grundet coronakrisen. Da Statsminister Mette Frederiksen den 11. marts 2020 holdte pressemøde om den dengang nye og ukendte coronavirus, og sendte landet ud i en lang periode med forskellige restriktioner, var det begyndelsen på en meget stejl nedadgående kurve for mange virksomheder i hele landet.

 

Penge

Omstilling er overlevelse

Nogle virksomheder kunne fortsætte deres drift som normalt, men mange virksomheder blev påvirket negativt. Det gælder særligt brancher, der i høj grad lever af turisme; hotelbranchen, rejsebranchen, restaurationsbranchen og mange andre.

Når en virksomhed inden for en af de påvirkede brancher er ramt af restriktioner, har det en direkte konsekvens for deres omsætning. Eksempelvis så flere hoteller en nedgang i antal overnatninger på op til 80% sammenlignet med samme dato året før. Det har naturligvis en påvirkning på virksomhedens likviditet og bundlinje.

Nogle virksomheder har valgt at omstille deres produktion til værnemidler – stor cadeau herfra. Primært for at udvise samfundssind, men samtidig også for at holde en omsætning, de ellers ville have mistet. Det er desværre de færreste, der har den mulighed.

En overset mulighed

Den mulighed de fleste dog har, er at sælge virksomhedens brugte it-udstyr. Der kan være rigtig mange penge, gemt væk i virksomhedernes serverrum eller rundt omkring i aflåste kontorlokaler. Det kan også være en fordel at outsource sin it-infrastruktur til virksomheder, der specialiserer sig inden for det. Så er der både øget sikkerhed og øget bundlinje at spore.

Øget sikkerhed, fordi datacentre som oftest har det nyeste udstyr og altid er opdateret. Øget bundlinje, fordi man så kan sælge alt sit brugte it udstyr.

Er du interesseret i at få et tilbud på jeres brugte it-udstyr? kontakt os og få en pris allerede i dag.

OBS. Vi handler ikke med private

KONTAKT INFO
Tlf: 7171 4040
info@brugt-it.dk

Info om cookies

CVR NUMMER
32783643

ADRESSE
brugt-it
Jellingvej 26
9230 Svenstrup J