Kontakt brugt-it

Vi køber virksomheders brugte harddiske

Vi køber virksomheders brugte harddiske, når de af den ene eller anden årsag ikke længere dækker deres behov. Det kan være hvis virksomheders nuværende it-udstyr er for gammelt, og de derfor har behov for opgradering. Eller hvis virksomheder ikke længere har behov for så store servere, netværksudstyr eller andet it-udstyr grundet nedskæringer eller ændringer i deres it-infrastruktur.

Har I outsourcet jeres IT-infrastruktur til et professionelt datacenter og derfor står med nogle harddiske, I ikke længere skal bruge? Det billede er der rigtig mange virksomheder der kan genkende. I takt med større krav til IT-sikkerhed og at IT-kriminelle er blevet mere og mere dygtig til at hacke sig ind i virksomheders IT-miljø, er der flere og flere der vælger at blive hostet hos professionelle datacentre, der altid har det bedste udstyr. Det efterlader flere virksomheder med brugte harddiske og andet brugt IT-udstyr.

 

Lad os opklare en misforståelse

Vi har oplevet mange virksomheder udtrykke en vis skepsis for at sælge deres brugte harddiske i stedet for at destruere dem. bekymringen ligger altid i datasikkerhed. Er det nu sikkert nok at sælge brugte harddiske videre? eller er det bedst at destruere dem?

Svaret er for nogle overraskende, men egentlig simpelt.
Destruktion af harddiske skal ske korrekt og ikke bare smides til skrot. Smides det bare til skrot, kan det ende i gigantiske skrotbunker, hvor kriminelle lykkejægere lever af at finde harddiske med data, de kan sælge videre.

Sælger man de brugte harddiske videre, skal man sørge for, at det er til nogle, der har ekspertise inden for sikker datasletning. Med det rette udstyr til sletning af data, er man garanteret, at ens forretningskritiske data ikke kommer i de forkerte hænder. Vi er eksperter inden for sikker datasletning med stor fokus på datasikkerhed.

Vi er specialister i udfaset it-udstyr. Vi køber både brugte harddiske fra virksomheder og restlagre og overskudsproduktion direkte fra producenter, distributører og forhandlere i hele norden.

Hvis du søger brugte harddiske, eller reservedele og opgraderinger til din server, er der er en god sandsynlighed for, at vi har det, du søger. Ring på tlf. 7171 4040 eller skriv til os info@brugt-it.dk

 

Vi køber brugt it udstyr af alle de største mærker

IBM
Cisco
Hitachi
INTEL
HP
Dell
netapp
Apple
Lenovo
EMC
Sun Microsystems
HPE

OBS. Vi handler ikke med private

KONTAKT INFO
Tlf: 7171 4040
info@brugt-it.dk

Info om cookies

CVR NUMMER
32783643

ADRESSE
brugt-it
Jellingvej 26
9230 Svenstrup J