Kontakt brugt-it

Vi køber virksomheders brugte servere

Har din virksomhed en eller flere brugte servere stående, som står og optager plads på kontoret eller lageret? Det kan f.eks. være hvis jeres brugte server er blevet udskiftet med nye servere for bedre at kunne følge med tidens krav til blandt andet IT-sikkerhed. Det kan også være, hvis I har valgt at få jeres data hostet i et datacenter, der har de nyeste og bedste servere, som flere og flere virksomheder i dag vælger at gøre. Det betyder derfor, at mange virksomheder har en brugt server eller flere til at stå og samle støv, men som stadig fungerer fint.

 

En brugt server kan genbruges -> cirkulær økonomi

Hos brugt-it mener vi ikke, det giver mening at smide noget til skrot, som stadig fungerer, blot fordi det er overflødigt. Ofte kan det nemlig sælges – til gavn for bundlinjen. En brugt server kan nemlig stadig have værdi, hvis den fungerer. Andre virksomheder i både Danmark og udlandet kan nemlig bruge dele fra de brugte servere eller endda hele serverne.

Når større producenter som IBM, HP, Lenovo, DELL m.fl. ofte kommer med nye modeller af deres servere, er der mange virksomheder der får udfordringer, når de skal skaffe reservedele eller skal udvide deres eksisterende server setup. De større producenter udfaser nemlig deres ældre modeller. Prisen for reservedelene bliver enten urimelig høj, eller de stopper helt med at lave reservedele til dem i takt med, at der kommer nyere modeller på markedet.

Vi er specialister i udfaset it-udstyr. Vi køber både brugte servere fra virksomheder og restlagre og overskudsproduktion direkte fra producenter, distributører og forhandlere i hele norden.

Vi har naturligvis stort fokus på datasikkerhed gennem hele vores proces.

Hvis du søger en brugt server, eller reservedele og opgraderinger til din server, er der er en god sandsynlighed for, at vi har det, du søger. Ring på tlf. 7171 4040 eller skriv til os info@brugt-it.dk

 

Vi køber brugt it udstyr af alle de største mærker

IBM
Cisco
Hitachi
INTEL
HP
Dell
netapp
Apple
Lenovo
EMC
Sun Microsystems
HPE

OBS. Vi handler ikke med private

KONTAKT INFO
Tlf: 7171 4040
info@brugt-it.dk

Info om cookies

CVR NUMMER
32783643

ADRESSE
brugt-it
Jellingvej 26
9230 Svenstrup J